Olika design på badkar

Det finns väl inget som är så underbart som att sjunka ned i ett badkar, låta det varma vattnet omsluta dig och känna hur dagens stress och alla måsten försvinner.

För oss som älskar att bada så kan det vara väl värt att investera i badkar som fyller alla behov.

Det traditionella gamla badkaret är tack och lov en del av det förflutna och dagens badkar kan vara både stilrena och praktiska.

Nedan kommer en lista med olika sorters badkar och vad som kan vara bra att tänka på.

Gå gärna in på Rörfokus och titta igenom deras fantastiska prisvärda utbud för härlig inspiration. När man drömmer om ett nytt badkar så är det aldrig fel att låta sig inspireras av andra och jämföra olika designs. Det är en investering i dig själv så att välja rätt badkar är viktigt.

  • Fristående badkar

Har du stor familj där alla slåss om badrummet? En perfekt lösning för dig kanske är att bygga om så att du kan ställa ett fristående badkar i sovrummet, framför fönstret. Precis som på film kan du ligga i lugn och ro i badet och titta på stjärnorna.

  • Bubbelbadkar & massagebadkar

Vem har inte drömt om ett riktigt bubbelbad hemma? Det finns i storlek mindre men har du utrymme så är det väl värt pengarna att köpa ett större där ni får plats flera stycken. Gör det till ditt eget hemmaspa och njut av vardagslyxen!

  • Klassiskt badkar med badkarsvägg

Har ni svårt att bestämma er mellan en dusch och badkar? Varför inte köra på ett badkar med badkarsvägg. Det blir som två flugor i en smäll, som att kliva in i en duschkabin fast du kliver ned i ett badkar.

  • Spabad & utespa

Varför nöja dig med bara ett badkar inomhus? Satsa på ytterligare ett bad på altanen och njut av härliga sommarkvällar. Bubbla loss med stil!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

daynight